Goud bestek huren

Ben je op zoek naar uniek goud bestek maar geen zin om het het zelf aan te schaffen? Dan huur je uiteraard je goud bestek bij Rozema Verhuur uit Delft!

Goud bestek voor jouw feest

Bij Rozema Verhuur uit delft huur je complete gouden besteksets. Zo hebben we bijvoorbeeld vorken, lepels en messen van goud. Op deze manier geef je exclusief tintje aan jouw feest of event op een makkelijke manier.

 

Inspiratie nodig?

Wij verhuren alle benodigdheden voor elk evenement voor elk budget binnen een straal van 50 kilometer van Delft. Van alles voor een verjaardagsfeestje tot een mooi bedrijfsevent.

Bezorgen

Geen tijd om je artikelen op te halen? Geen probleem, wij bezorgen in een breed gebied!

24/7 service

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

Afhalen

Vanaf ma. t/m vr. is het mogelijk om je bestelling op afspraak tussen half 9 en half 5 af te halen.

Groot assortiment

Breed assortiment verhuur materialen voor elke gelegenheid

Niet alleen goud bestek huren

Niet alleen leveren wij Goud bestek, ook kunt u bij ons terecht voor mooi servies, trendy glaswerk, afzetpaaltjes, tafellinnen, ect. die qua stijl passen bij uw gebeurtenis nabij Leiden. Wij denken graag met u mee om uw gebeurtenis tot een succes te maken! Wilt u advies of meer informatie ontvangen omtrent uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

 

Maar zonder servies geen bestek

Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van de laatste trends op het gebied van borden en ander servies. Met dit ruime aanbod aan materialen in de verhuur kun je altijd de geschikte samenstelling voor jouw feest huren. Zo hebben we passende zwarte of turquoise borden bij je gouden bestek, daarmee creëer je een moderne look.

 

Maak indruk met goud bestek

Maak indruk op jouw feest of event met bestek van goud. Bij ons huur je gemakkelijk je goud bestek en heb je niet de kosten van aanschaf. Onze diverse assortiment gouden bestek is voor ieder wat wils en maakt jouw feest compleet. Perfect in combinatie met zwarte borden om dat extra luxe tintje te geven!

 

Ruime keuze bestek

Zo hebben we bijvoorbeeld de keuze uit gouden lepels, gouden messen en gouden vorken. Maar ook om je diner compleet te maken hebben we diverse servies zoals borden en kommen om het plaatje compleet te maken. Op deze manier ben je op een gemakkelijke manier ontzorgt en voorzien van compleet bestek en serviesgoed.

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01