Wij bezorgen sfeer op uw event!

Rozema Verhuurbedrijf al meer dan 70 jaar voor elk evenement

Wij verhuren alle benodigdheden voor elk evenement en voor elk budget binnen een straal van 50 kilometer van Delft. Van alles voor een verjaardagsfeestje tot een mooi bedrijfsevent. Voor eigenlijk overal waar horecabenodigdheden nodig zijn, kunnen wij zorgen voor de aankleding.

Bezorgen

Geen tijd om je artikelen op te halen? Geen probleem, wij bezorgen in een breed gebied

24/7 service

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

Afhalen

Vanaf ma. t/m vr. is het mogelijk om je bestelling op afspraak tussen half 9 en half 5 af te halen.

Groot assortiment

Breed assortiment verhuur materialen voor elke gelegenheid

Al generaties binnen de familie

Rozema Verhuurbedrijf is een echt familiebedrijf, dat van generatie op generatie is doorgegeven. Momenteel is Gertjan Rozema samen met zijn zoon Casper Rozema eigenaar. Samen met hun enthousiaste team runnen zij de dagelijkse business met de trots en passie van de familie Rozema. Het optimaal bedienen van de klanten heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij Rozema Verhuurbedrijf.

We streven er naar dat onze klanten altijd bekende en vertrouwde gezichten zien, vaste aanspreekpunten hebben en altijd kunnen rekenen op de goede en vertrouwde service zoals we die bieden sinds Geert Rozema in 1953 met de zaak begon. Waar nodig denken wij graag mee met onze klanten!

Wij bezorgen sfeer op uw event!

Hoe alles samen komt is op ieder event weer uniek. Voor ons is elk event weer een andere uitdaging. Een trouwfeest of congres, bij Rozema Verhuur kan je altijd terecht! Niks is te gek!

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01