Jouw barbecue feest compleet verzorgd door Rozema!

Kies je voor een barbecue feest geheel in festival stijl, een beach-BBQ, of ga juist voor een Oktoberfest met lederhosen? Het kan allemaal bij Rozema Verhuur nabij Rotterdam!

Organiseer een uniek BBQ feest

Overtref de verwachtingen van je gasten op je barbecue! Voor elk event of feest kunnen wij je voorzien van een geschikte BBQ. Wij hebben een zeer breed assortiment, waardoor jij de perfecte keuze kan maken om jouw perfecte barbecue feest te realiseren!

Bezorgen

Geen tijd om je artikelen op te halen? Geen probleem, wij bezorgen in een breed gebied!

Afhalen

Vanaf ma. t/m vr. is het mogelijk om je bestelling op afspraak tussen half 9 en half 5 af te halen.

Jij wilt een onvergetelijke dag met de mensen om wie je geeft.

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om jou en jouw vrienden een top barbecue feest te bezorgen. De verhuur benodigdheden kunnen door onze crew bij jou thuis worden afgeleverd en gebruik klaar worden gemaakt.

Na afloop kan onze schoonmaakservice de houtskool barbecue en de overige verhuur benodigdheden voor jou schoonmaken! Vraag hiernaar aan onze medewerkers van de klantenservice. Voor de schoonmaakservice wordt wel een klein bedrag in rekening gebracht.

Wij verzorgen jouw feest tot in de laatste details!

Wij denken graag met jou mee om jouw feest tot een succes te maken.

Wil je advies of meer informatie ontvangen omtrent je barbecue thema feest? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn jou graag van dienst om er wat moois van te maken!

Zie ook onze video voor Partyverhuur Rozema nabij Rotterdam.

Voor Partyverhuur Rozema bezorgen wij onder andere in de volgende plaatsen: Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Overschie, Kralingen en Hillegersberg.

Neem voor vragen of het doorgeven van een bestelling contact met ons op via de contactpagina.

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01