Zakelijke Nieuwjaarsborrels Decoratie Huren

U wilt een Nieuwjaars evenement of bijeenkomst organiseren alleen weet u niet hoe je dit het beste kunt organiseren en waar je de materialen vandaan moet halen. Dan komt u bij Rozema Verhuurbedrijf terecht, wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van materiaal verhuur en events. Uw Nieuwjaarsevent is onze uitdaging!

Onvergetelijke Nieuwjaars borrel op uw zakelijke locatie

Wij weten exact wat er nodig is om van uw Nieuwjaarsevent een geslaagd event te maken. Wij denken met u mee en geven u tips vanuit onze visie hoe u uw gelegenheid het beste kunt aanvliegen. In samenwerking met onze directe partner RozemaEvents, kunnen wij altijd een ruim aanbod leveren.

Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om u en uw gasten een top event te bezorgen. De verhuur benodigdheden kunnen door onze crew bij u thuis worden afgeleverd en gebruik klaar worden gemaakt.

Na afloop kan onze schoonmaakservice de verhuur benodigdheden voor u schoonmaken! Vraag hiernaar aan onze medewerkers van de klantenservice. Voor de schoonmaakservice wordt wel een klein bedrag in rekening gebracht.

Bezorgen

Geen tijd om je artikelen op te halen? Geen probleem, wij bezorgen in een breed gebied!

24/7 service

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor je klaar.

Afhalen

Vanaf ma. t/m vr. is het mogelijk om je bestelling op afspraak tussen half 9 en half 5 af te halen.

Groot assortiment

Breed assortiment verhuur materialen voor elke gelegenheid

Jouw partner bij jouw zakelijke Nieuwjaarsreceptie

Bij Rozema Verhuurbedrijf begrijpen we dat het organiseren van een Nieuwjaarsevenement of -bijeenkomst een hele uitdaging kan zijn. Daarom staan wij klaar om u te helpen bij het organiseren van uw evenement en het leveren van de benodigde materialen.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw wensen en behoeften te begrijpen en u te voorzien van professioneel advies. Of u nu op zoek bent naar feesttenten, meubels, geluidsapparatuur, verlichting of andere benodigdheden, wij hebben een breed scala aan materialen die geschikt zijn voor elk type Nieuwjaarsevenement.

Ons team van experts zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw evenement voldoet aan uw verwachtingen en binnen uw budget past. Van het plannen en ontwerpen van de ruimte tot het opzetten en afbreken van de materialen, wij zorgen voor elk aspect van uw evenement.

Hebt u een vraag of wilt u een offerte aanvragen dan kan dat ook. Op onze contactpagina vind je alle informatie.

Breed scala aan decoratie

Bij Rozema Verhuurbedrijf streven we naar de hoogste kwaliteit en service. Onze materialen worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de industriële verhuur normen. Van betoverende verlichting tot sfeervolle versieringen en feestelijke accessoires, onze collectie heeft alles wat je nodig hebt om een warme en feestelijke sfeer te creëren. Daarnaast zorgen wij voor een professionele en tijdige levering en installatie van de benodigde materialen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het organiseren van uw Nieuwjaarsevenement en het leveren van de benodigde materialen, neem dan contact op met Rozema Verhuurbedrijf. Wij staan klaar om u te helpen een onvergetelijk evenement te organiseren.

 

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01