Zakelijke Kerstborrels Decoratie Huren

Wij begrijpen het belang van het perfecte evenement om jouw medewerkers en klanten tijdens de feestdagen samen te brengen. Alleen weet je niet hoe je dit het beste kunt organiseren en waar je de materialen vandaan moet halen. Dan kom je bij ons terecht, wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van materiaal verhuur en events.  Onze brede selectie feestelijke decoraties zorgen ervoor dat jouw kerstborrel een groot succes wordt.

Onvergetelijke kerstborrel op jouw zakelijke locatie

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om jou en jouw collega’s een onvergetelijke kerstborrel te bezorgen. De verhuur benodigdheden kunnen door onze crew bij jou op de zaak worden afgeleverd en gebruik klaar worden gemaakt.

Na afloop kan onze schoonmaakservice de verhuur benodigdheden voor jou schoonmaken! Vraag hiernaar aan onze medewerkers van de klantenservice. Voor de schoonmaakservice wordt wel een klein bedrag in rekening gebracht.

Bezorgen

Geen tijd om je artikelen op te halen? Geen probleem, wij bezorgen in een breed gebied!

24/7 service

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor je klaar.

Afhalen

Vanaf ma. t/m vr. is het mogelijk om je bestelling op afspraak tussen half 9 en half 5 af te halen.

Groot assortiment

Breed assortiment verhuur materialen voor elke gelegenheid

Jouw partner bij jouw zakelijke kerstborrel

Bij Rozema Verhuur gaan we verder dan alleen het leveren van kerstdecoraties; we denken met je mee om jouw zakelijke kerstborrel tot een groot succes te maken. Onze toegewijde experts staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte decoraties en accessoires die passen bij jouw visie. Neem gerust contact met ons op, we kijken ernaar uit om samen te werken aan een magische en feestelijke kerstborrel of ander Winter evenement.

Heb je een vraag of wil je en bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vind je alle informatie.

Breed scala aan decoratie

Bij Rozema Verhuur begrijpen we dat de juiste kerstdecoraties het verschil kunnen maken bij het organiseren van een onvergetelijke zakelijke kerstborrel. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment kerstdecoraties aan om jouw evenement tot een groot succes te maken.

Van betoverende kerstverlichting tot sfeervolle versieringen en feestelijke accessoires, onze collectie heeft alles wat je nodig hebt om een warme en feestelijke sfeer te creëren. Ontdek vandaag nog hoe Rozema Verhuur jou kan helpen om jouw zakelijke kerstborrel tot een betoverend succes te maken!

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01