Napoleon stoelen huren

Wil je Napoleon stoelen huren voor jouw feest of evenement? Wij hebben een ruim assortiment met brede keuze aan kleuren en modellen.

Unieke Napoleon stoelen huren

Van elegante Napoleon stoelen tot betoverende decoraties, ons uitgebreide assortiment maakt het mogelijk dat jouw speciale moment werkelijk straalt. Laat alle logistieke zorgen maar aan ons over, zodat jij je kunt richten op dat fantastische feest of evenement dat je moet organiseren. Kies voor het ultieme gemak, kies voor Rozema Verhuur. Bij ons huur je Napoleon stoelen die passen bij de aankleding van jouw feest of evenement.

Inspiratie nodig?

Wij verhuren alle benodigdheden voor elk evenement voor elk budget binnen een straal van 50 kilometer van Delft. Van alles voor een verjaardagsfeestje tot een mooi bedrijfsevent.

Bezorgen

Geen tijd om je artikelen op te halen? Geen probleem, wij bezorgen in een breed gebied!

24/7 service

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

Afhalen

Vanaf ma. t/m vr. is het mogelijk om je bestelling op afspraak tussen half 9 en half 5 af te halen.

Groot assortiment

Breed assortiment verhuur materialen voor elke gelegenheid

Napoleon stoelen huren in elke regio

Het maakt ons niet uit of je Gouden franse stoelen wilt huren in de regio Leiden, Westland, Den Haag, Leiden, Zoetermeer of ergens anders in Nederland! Wij zorgen voor een snelle levering! Door onze jarenlange duurzame ervaring hebben wij in no-time een opstelling naar je wens neergezet!

 

Ook voor advies

Geen idee welke Napoleon stoelen je moet huren voor jouw evenement? Geen probleem, wij denken graag met je mee en zullen vanuit onze jarenlange ervaring kunnen aangeven welke Napoleon stoelen het meest geschikt zijn. Denk dan aan de opstelling, materiaal, gewicht en kleur. Wij zullen vervolgens een passend advies uitbrengen waarmee jij volledig ontzorgt wordt in het huren van je Gouden Franse stoelen!

Breed aanbod stoelen

Of je nu een groot diner organiseert, een formele bijeenkomst of een feestelijke receptie, met onze stoelen voeg je comfort en stijl toe aan elke gelegenheid. Bij Rozema Verhuur geloven we dat elk evenement een weerspiegeling moet zijn van je intenties en stijl, en met ons brede assortiment aan stoelen staan we klaar om die visie te ondersteunen.

 

Alle benodigdheden, inclusief Napoleon stoelen huren, voor een geslaagd evenement

Samen zorgen we ervoor dat alles, van de aankleding tot tafels en servies tot in de puntjes is geregeld. Waar wachten jullie nog op? Laten we samenwerken om je evenement met de perfecte stoelen een succes te maken.

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01