Wij verzorgen uw event tot in de laatste details!

U wilt een evenement of bijeenkomst organiseren alleen weet u niet hoe je dit het beste kunt organiseren en waar je de materialen vandaan moet halen. Dan komt u bij ons terecht, wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van materiaal verhuur en events.

Totale ontzorging in benodigdheden

Van catering tot aankleding en decor. Wij verzorgen zakelijke evenementen door heel Nederland, met uw wensen als uitgangspunt.

We zetten graag onze expertise en inzichten in om uw event naar een hoger niveau te tillen. En met een uitgebreid netwerk aan professionele en gecertificeerde partners, is vrijwel alles mogelijk. Zo nemen we u de zorgen uit handen, zodat het uw gasten aan niks ontbreekt.

Inspiratie opdoen? Klik hier voor Rent a look pagina!

Bezorgen

Geen tijd om uw artikelen op te halen? Geen probleem, wij bezorgen in een breed gebied!

Groot assortiment!

Breed assortiment verhuur materialen voor elke gelegenheid.

Uw event is onze uitdaging!

Wij verzorgen uw zakelijke evenement tot in de laatste details, totaal ontzorging met focus op faciliteit.

Wij weten exact wat er nodig is om van uw event een geslaagd event te maken. Wij denken met u mee en geven u tips vanuit onze visie hoe u uw gelegenheid het beste kunt aanvliegen. In samenwerking met onze directe partner RozemaEvents, kunnen wij altijd een ruim aanbod leveren.

Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om u en uw gasten een top event te bezorgen. De verhuur benodigdheden kunnen door onze crew bij u thuis worden afgeleverd en gebruik klaar worden gemaakt.

Tevens beschikken wij over een ruim netwerk van professionele samenwerkingspartners die uw evenement, congres of bijeenkomst naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Denk aan: cateraars, eventstylisten, videografen, BBQ-specialisten etc.

Uw partner bij elk event!

Wij denken graag met u mee om uw conventie, congres of event tot een succes te maken.
Wil je advies of meer informatie ontvangen omtrent uw evenement, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Zie ook onze video voor Partyverhuur Rozema nabij DEN HAAG.

Voor Partyverhuur Rozema bezorgen wij onder andere in de volgende plaatsen: Rijswijk, Kwintsheul, Wateringen, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Pijnacker, Voorschoten en Zoetermeer.

Heb je een vraag of wil je en bestelling doorgeven dan kan dat ook. Op onze contactpagina vind je alle informatie.

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01