Deksel inzetbak 1/1 GN (rvs)

1.60 excl. BTW

Maak gebruik van onze bezorgservice of kom zelf afhalen

Evenement afgelopen? Wij komen het weer ophalen.

Betaling per PIN of contant bij levering.

Productinformatie

Huur eenvoudig een deksel voor een inzetbak voor een chafingdish bij Rozema Verhuur. Deze deksel zorgt voor optimale warmtebehoud en hygiëne.

Naast deksels bieden wij ook chafingdishes en bijbehorende inzetbakken aan, zodat u alles in één keer kunt regelen voor jouw evenement. Perfect voor feestjes, catering of buffetten! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en geniet van onze scherpe tarieven. Zorg voor een professionele uitstraling en optimale warmtemanagement tijdens je evenement met onze kwaliteitsproducten. Huur vandaag nog de deksel die je nodig hebt! 

De deksels zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te reinigen zijn. Na gebruik kunt u de deksel eenvoudig afspoelen met warm water en afwasmiddel, zodat u deze weer snel kunt gebruiken voor een volgend evenement. Ook beschikken wij over een professionele spoelvoorziening. Al deksels voor de inzetbakken die u huurt worden na elke verhuring gewassen met water van tenminste 50 graden Celsius om het COVID-19-virus onschadelijk te maken!

Kortom, het huren van een inzetbak voor een chafingdish bij Rozema Verhuurbedrijf zorgt voor een professionele en verzorgde presentatie van uw gerechten en biedt gemak en efficiëntie tijdens het serveren.

Neem vandaag nog contact op met Rozema Verhuurbedrijf en reserveer uw inzetbak met deksel voor een chafingdish voor uw volgende feest of evenement.

 

Reviews

  1. Rens Manders

    Ik bestel mijn producten altijd bij Rozema! Snel geleverd en goede service.

Verzending- en retournering

Voor bezorgen en/of retour halen worden transportkosten in rekening gebracht. Vul je adres & postcode in op de Afreken-pagina, waarna de optie bezorgen inclusief de kosten vermeldt worden.

Opzoek naar inspiratie? 👀

Conventie, private diner, of...

Onze praktische pakketten zijn met zorg samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring. Uiteraard zijn de pakketten uitbreidbaar met diverse artikelen uit ons assortiment.

Plaatshouder

Deksel inzetbak 1/1 GN (rvs)

1.60 excl. BTW

Adres

  • Einsteinweg 14 (kantoor)
  • 2627 BN
  • Delft

Contact

  • T. 015-212 43 13
  • E. office@rozemaverhuur.nl
  • KvK: 88689581
  • BTW: NL864731590B01