015 - 21 24 313

Buurtfeest

Aanleidingen genoeg. Om de kennismaking te vergemakkelijken in een nieuwe buurt. De woonomgeving is lekker opgeknapt. De buurt bestaat 50 jaar. We laten een renovatie achter ons. De vakanties beginnen of eindigen. En zo kunnen we nog even doorgaan. Kortom redenen genoeg te bedenken voor een mooi buurtfeest. En dat is pret voor jong en oud. Voor de kleintjes (en de groten natuurlijk) zijn er ijsjes, zakjes popcorn en suikerspinnen. De ouderen doen zich te goed aan hapjes, koele drankjes en geurige lekkernijen van de barbecue. En dat alles onder sfeervol verlichte parasols, in partytenten en kraampjes. Leuke zitjes voor de dames, statafels in de directe nabijheid van de biertap voor de heren…
Het is natuurlijk maar een sfeertekening. Iedereen doet het op een eigen manier want er is geen buurt hetzelfde. Om de organisatoren van dienst te zijn volgt hieronder een aankruislijst.

Bel gerust voor advies (015-212 43 13). Heel veel plezier bij alle voorbereidingen.

OmschrijvingAantalOmschrijvingAantal
Koffiekop en schotelKoffiezetapparaat
Gebaksbordje porselein of glasHeetwaterapparaat
KoffielepeltjeBiertap installatie
GebaksvorkjeStatafel
Schaaltje voor zoutjes of nootjesBuffettafel
Cocktaillepel voor bij nootjesPartytent
WijnglasVerlichting
BierglasWarmtekachel
Port/sherry/vermouthglasGroendecoratie
FrisdrankglasGarderobe

 

(EN) Diplomatic festivities
Rozema Rental Company frequently assists embassies and other diplomatic events in the Netherlands, during national commemorations or celebrations in the homeland, or for a special visit of dignitaries, presentations, signature of treaties, receptions and staff appointments. We are proud of the relationships we have built with protocol officials with whom we have worked closely over the years to make this a successful business service of our company.
Please contact us: 015-212 43 13.

(SP) Festividades diplomáticas
La Compañía de Alquiler de Rozema con frecuencia asiste a embajadas y otros acontecimientos diplomáticos en los Países Bajos durante conmemoraciones nacionales o celebraciones en la patria, o para una visita especial de dignatarios, presentaciones, la firma de tratados, recepciones y citas de personal. Estamos orgullosos de las relaciones que hemos construido con funcionarios de protocolo con quien hemos trabajado estrechamente durante los años para hacer este un servicio comercial acertado de nuestra compañía.
Por favor póngase en contacto con nosotros: 015-212 43 13.